Eseménynaptár
»
«
2024 Március
VHKSzCsPSz
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Kitüntette a Queen-t a VH1

2006-05-29

 

A civilizált világ egyik legjelentősebb zenei tévécsatornája fejet hajtott minden idők legnagyobb rockbandái előtt. A VH1 Rock Honors díjátadó első alkalommal most került megrendezésre, a baráti Las Vegasban. Komoly közönség előtt brutálkomoly show-t rendeztek a rock isteneinek. Természetesen a Queen is játszott, és meg is kapta a magáét (1-1 ujjra-szabott gyűrűt), csakúgy, mint a Judas Priest, a Def Leppard és a KISS.

A felkonf után egy rövid video-ismertető következett, majd a Foo Fighters tagjai léptek színre, Dave Grohl pedig belecsapott a Tie Your Mother Down-ba. Füstbe burkolózva aztán Roger és Brian is csatlakoztak a formációhoz. A dal után a Foo tagjai leléptek, megjelent viszont Jamie, Spike, Danny és Paul Rodgers, hogy előadják az Under Pressuret. Brian, Roger és Paul is énekelt benne szólót, így egy különleges előadást hallhatott a nagyérdemű. Aztán a Show Must Go On jött. Majd Dave Grohl és Taylor Hawkins visszajöttek a színre, és egy-egy dobcucchoz telepedtek Roger 2 oldalán, majd hármasban kezdték el püfölni az ütemet, hogy a lehető legnagyobb zajt csapják a We Will Rock You-hoz. Aztán a We Are The Championshoz ismét csatlakozott a Foo teljes gárdája. A Def Leps blokkja alatt Joe Elliott a "banda hatodik tagjaként" köszöntette Briant a színpadon, aki a 20th Century Boy előadásában segítette a fiúkat.

Brian blogjában azt írja, hogy ők akarták nyitni a showt, ezért utolsóként hangpróbáltak majd lezárták a színpadot, hogy senki ne túrja szét a cuccukat. Mint mondta, nem tv showt akartak csinálni, hanem rock koncertet melyet a tévé közvetít, így a megszólalás állati fontos volt. A fellépés energiája és természetessége reményei szerint jó ellenpontját képezte az American Idol féle, koreografált zenei műsoroknak. Ja, és baromi jól érezték magukat :)

Május 31-én kerül adásba az anyag, hogy mit vágnak ki belőle, az a szerkesztőkön múlik.

Hivatalos site


Film Magic:
Próba
Bevonulás
Show

Wire Image:
Próba
Érkezés
Bevonulás
Show

Getty Images:

Próba

Próba2

Érkezés

Show

Backstage

 

Kitüntette a Queen-t a VH1