Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Siker!

2009-08-19

 

Óriási érdeklődés kísérte a múlt hétvégén az Egy bohém rapszódiája szeánsz-koncertet és a HQFC által szervezett kiegészítő programokat. Bátran kijelenthetjük, hogy aki ellátogatott a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra és a Margit Teraszra az egy nagyszerű élményben részesült.
A Freddie emlékműsort több mint KÉTEZREN nézték meg előadásonként, és a Freddie kiállításnál is kígyózó sorok álltak. Peter Freestone-nak sem volt egy szabad perce sem. Dedikált, beszélgetett, fényképezkedett a rajongókkal, és az emlékműsor végén, a színpadon is meghajolt a közönség előtt.
A több mint három órás produkció után az afterparty-ra is elég sokan maradtak még, hogy meghallgassák a Queen Unplugged Projectet.
A HQFC standjánál is szépen fogytak a szóróanyagok és egyéb kiadványok, végig nagy forgalom volt.

Élményeinkről, benyomásainkról, a Peterrel eltöltött napokról a Queen Magazin következő számában írunk majd részletesen. Annyit azért elmondhatunk már most is, hogy Peter nagyon jól érezte magát a HQFC vendégeként.

További híreink:

……………………………………….

A LézerSzínházzal történt megállapodásunk szerint a mai naptól a HQFC tagjai 400 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a LézerSzínház előadásaira, amelyek a Planetáriumban kerülnek bemutatásra. A kedvezmény a Planetárium jegypénztárában történő személyes vásárlás esetén vehető igénybe, a tagsági igazolvány bemutatásával.

Lézerszínház: www.lasertheater.hu
Planetárium: www.planetarium.hu

………………………………………..

Queen Unplugged Project koncert lesz ma este a Karcagi Ifjúsági Házban. A belépés díjtalan!

Queen Unplugged Project: www.qup.hu
Karcagi Ifjúsági Ház: www.ifihazkarcag.hu

……………………………………….

Szeptember 5-én az osztrák Queen klub rendez egy Freddie Mercury Születésnapi Party-t Bécsben. A részletes program még szervezés alatt van. A HQFC vezetősége tervezi az eseményen való részvételt.

Austrian Queen Fan Club Vienna: www.austrianqueenfanclubvienna.at

………………………………………..

Szeptember 11-én a Queen Unplugged Project ünnepli 5 éves szülinapját a Rock Randevúban! HQFC tagoknak a belépődíj 500 Ft, amely teljes mértékben lefogyasztható! („Normál” belépő 1.000 Ft.)
E rendezvény remek alkalom arra, hogy a prágai kirándulásra még időben jelentkezzetek!:) (Emlékeztetőül: a szállásfoglalás határideje szeptember 15.!)

Rock Randevú: www.rockrandevu.hu

 

Siker!