Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Szemes "afterparti"

2009-07-14

 

A XVII. Queen Tábor sikeresen lezajlott. A visszajelzések alapján ez volt az egyik legtartalmasabb tábor az eddigiek közül. Valóban változatos programokat sikerült szervezni. Volt egy kellemes városnéző séta Balatonbogláron, egy kissé hosszúra nyúlt hajókirándulás Badacsonyba, és egy vidám sétabuszozás a Kis-hegyre. Egy nosztalgia klub est keretében, Bandus látványos előadásában megidéztük a régi Pecsás klubnapokat, a nemzetközi rajongói találkozón pedig Karel Lechner (klubvezető) előadásában megismerkedhettünk a Cseh Queen Klub történetével. A sport programok közül a pingpong volt a legnépszerűbb. Szombaton rekord számú résztvevővel zajlottak le a döntő mérkőzések.
A koncertek sorát (még a tábor nagytermében) a Queen Jam nyitotta. Az alkalmi formáció zenészei: Katona Gábor (dob), Mészáros Gergely (gitár), Papp László (basszusgitár, ének), Tóth Tibor (ének), Vaszta Pál (dob, ének). Hozzájuk csatlakoztak az est folyamán többen is, akik elénekeltek egy-egy dalt.
A hét második felében a Queen Tábor kiegészült a „Szemesi Blues Rock Napok" nevű rendezvénnyel, amelynek előadásai a Zenepavilonban voltak. A Rovers, a Queen Unplugged Project és a Janis Joplin Emlékzenekar hangulatos koncertjei mellett egy különleges előadás is helyet kapott. Az „Egy bohém rapszódiája" című Freddie Mercury emlékműsorból adott elő néhány dalt a Rock Színház társulata (Nagy Anikó, Miklós Eponin, Ekanem Bálint, Szomor György, Zentai András). A program előtt Bandus az emlékműsor rendezőjével, Miklós Tiborral beszélgetett, aki aztán a dalokat is felkonferálta.
Az „Egy bohém rapszódiája" budapesti bemutatójára szóló 6 db jegy volt a fődíj a tombolán is, amelynek csütörtöki és szombati sorsolásán több mint 50 ajándék lelt gazdára.

Ezek után a HQFC vezetősége csak annyit mondhat, hogy köszönjük mindenkinek a részvételt, fellépőnek és közönségnek egyaránt! És köszönjük mindazoknak a segítséget, akik bármilyen módon hozzájárultak ahhoz, hogy a XVII. Queen Tábor és a Szemesi Blues Rock Napok programjai (remélhetőleg sokak örömére) megvalósulhattak.

Örömmel jelenthetjük be azt is, hogy a Balatonszemesi Latinovits Zoltán Művelődési Ház vezetői jelezték, hogy a jövőben még nagyobb mértékben kívánják segíteni a munkánkat és ezzel lehetőség nyílhat arra, hogy még tartalmasabb programokat tudjunk szervezni.

De addig is szeretettel várunk mindenkit 2009. július 23-án a budapesti Dürer kertben egy amolyan Szemes „afterpartira", ahol a Queen Unplugged Project ingyenes koncertjére kerül sor a kertszínpadon, és ahol a HQFC is jelen lesz. Bővebb infók az eseménynaptárban!

Szemes