Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
News of the World

2009-04-22

Ingyen Queen CD

Az angliai The Mail on Sunday magazin április 26-i számának mellékleteként megjelenik egy Queen válogatás CD. A lemezen tíz eredeti Queen dal lesz (köztük a Killer Queen, a Don’t Stop Me Now és a We Will Rock You), és bónuszként négy dal a We Will Rock You musical-ből. Nincs tudomásunk arról, hogy itthon lehet-e kapni ezt az újságot.


Singstar Queen

Fenti néven jelent meg nemrég (világszerte) egy karaoke lemez, amelyet playstation lejátszókon lehet alkalmazni. 25 eredeti video klip és az eredeti zene van rajta, természetesen Freddie hangja nélkül.

  
Live in Ukraine és egyéb Queen csemegék

A tavalyi megakoncert „rendezői változata" június 15-én kerül a boltokba négyféle verzióban:
DVD AMARAY BOX
2CD Album + DVD *
TIN BOX 2CD Album + DVD + T-SHIRT *
Digital Download (Audio only)

* Limited Edition

Ugyanezen a napon jelenik meg a Singles Collection Box set Vol. 2. is.

További érdekesség, hogy április 27-től Magyarországon is kapható lesz a „Queen II", a "Sheer Heart Attack", "A Night At The Opera" és az "A Day At the Races" "frissen nyomott" vinyl lemezen!
A második adag (Queen, News Of The World, Flash Gordon, A Kind of Magic, Innuendo) május 18-án jön ki.


Queen feldolgozások itthon és külföldön

A közelmúltban több album is megjelent, amelyeken Queen feldolgozások is hallhatók.

Catherine Potter „Gems For Ruby" című nagylemezén Brian is közreműködik. A Somebody To Love sajátságos feldolgozását készítették el az énekesnővel, aki korábban vokalistaként szerepelt az „Another World", a „Happiness?", és a „Made in Heaven" lemezeken, és Brian két szóló turnéján. A dal kislemezen is megjelent.


    

A készülő „Egy bohém rapszódiája" előadás egyik szereplője Serbán Attila két Queen dalt is beválasztott „Musical Tour" című nagylemezére. A The Show Must Go On és a Who Wants To Live Forever musical verzióit énekli. Az utóbbiban partnere Szekeres Adrienn.

  

Bereczky Zoltán és Szinetár Dóra „Musical Duett" című koncert dvd-jén is találunk egy Queen klasszikust. A dal címe: Nem mondhatsz álljt! Ebből kiderül, hogy magyar nyelvű verzióról van szó, és egy kis logikával (és angol nyelvtudással) könnyen kitalálhatjuk, hogy melyik Queen szerzeményt dolgozták fel.


Bohemian Rhapsody Old School Computer Remix

Ezt érdemes megnézni. Zseniális!