Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Éljen április 7!

2001-03-22

 

A következõ buli...

Április 27-én, pénteken este hattól lesz a Petõfi Csarnokban. A programot jelenleg fejlesztjük, részletek hamarosan itt és a klublevélben. Szeretnénk meghívni "valaki híreset", de hogy kit, azt inkább csak akkor, ha már konkrét...

Májusra egyébként egy jóízû közös kirándulást tervezünk, edzzétek az izmokat!

Nem tudtál eljönni legutóbb?

Lássuk csak, mirõl maradtál le, ha nem értél rá március 21-én: egy kis csemegével kezdtük a klubnapot. Videoprojektoron levetítettünk néhány riportot '86-ból. Ezek a Magyar TV-bõl felvett anyagok voltak (Stúdió '86, Zenebutik, TV Híradó stb) Ezután Thierry Lang "Freddie dalai jazz zongorán" CD-je következett. A beígért Love Kills remixeket végülis nem adtuk le, mert borzasztóak. Este 1/2 8 felé elkezdõdött a Queen Karaoke bajnokság. Az est a 'We Will Rock You' koncertfilmmel ért véget (aminek a végére persze már nem maradt idõ). Ezután - a közönség szavazatai alapján - eredményt hirdettünk és kiosztottuk a Karaoke verseny nyereményeit: az elsõ díj a Queen és a Queen II volt egy CD-én; a második helyezett egy Smile felvételeket tartalmazó CD-t kapott; a harmadik helyezett pedig egy Queen feldolgozásokat tartalmazó CD-t vihetett haza. Remek buli volt, sok új arccal! Reméljük, õk is úgy érzik: érdemes volt eljönniük!

A bulikról általában:

A HQFC szeptembertől júniusig "üzemel" a Petőfi Csarnokban. Ebben az időszakban havonta egyszer találkozunk egy négyórás klubest keretében. Ma már elég nehéz olyan anyagokat (videók, hangfelvételek, képek stb.) találnunk, amit még nem mutattunk be a klub "történelme" során. Ezért sokszor szervezünk vetélkedőket, karaoke esteket, koncerteket és egyéb "őrült" programokat. A koncerteken nem kizárólag a Queen zenéje szól. Az évek során számos nagyszerű "amatőr" zenekar mellett, olyan művészek is felléptek nálunk, mint például Deák Bill Gyula, a Takáts Tamás Dirty Blues Band, Gerendás Péter, a Kimnowak és sokan mások.

"Saját" Queen emlékzenekarunk általában év végén, a decemberi klubnapon lép fel, ilyenkor kizárólag Queen szerzeményekkel szórakoztatva a közönséget. Persze sokat nézünk Queen filmeket, hallgatunk lemezeket és figyelemmel kísérjük a zenekar tagjainak szóló karrierjét is. Cserélünk, beszélgetünk, eszünk, iszunk, egyszóval jó hangulatban töltjük együtt az időt.

Havonta egy levelet küldünk minden klubtagunknak a legfrissebb hírekkel, s a következő klubnap programjával. A klubtagság évi 500 forintba kerül, ezért minden tag kap egy tagsági igazolványt, amivel kedvezményesen látogathatja a klubestéket és egyéb rendezvényeinket, valamint segítségünkkel találhat levelező partnereket, s bármit megtudhat a Queen-ről, amit csak akar.

A tagdíjat egyszerű postai csekken kell feladni az alább olvasható címre, majd a feladóvevényt (vagy annak fénymásolatát) egy külön borítékban szintén erre a címre kell elküldeni, s ennek megérkezése után már fel is kerül a jelentkező a klubtagok névsorába. A következő klublevélben megkapja tagsági igazolványát, s ezzel a HQFC teljes jogú tagjává válik. Mindenkit szeretettel várunk és nincsen semmiféle korhatár. (Van tízéves és hetvenéves klubtagunk is.)

Postai címünk tehát:
The Hungarian Queen Fan Club
Petőfi Csarnok
1581 Budapest
Pf.:19
Természetesen e-mail-en is várjuk az érdeklődőket, kérdéseket, véleményeket: hqfc@hotmail.com