Eseménynaptár
»
«
2024 Március
VHKSzCsPSz
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Queen Tábor & Fesztivál Balatonszemesen

2008-06-13

 

Nemzetközi meghívottakkal, koncertekkel, kiállítással és egyéb szabadidős programokkal várja a résztvevőket Balatonszemesen a Hungarian Queen Fan Club, a július 14 és 20 között megrendezésre kerülő Queen Tábor, és ennek részeként a hétvégi Queen Fesztivál alkalmával.

Az egész 1993-ban kezdődött…

Freddie már elment, a Queen „hőskorszaka" véget ért, de nálunk Magyarországon ekkortájt indultak be a dolgok. Például a Queen Tábor, amely Vaszta Pali ötlete volt. Ő szervezte meg azt, hogy egy héten át koncertek, vetélkedők, kirándulások tartották „fogva" azt a több tucatnyi lelkes rajongót, akiknek egy életre szóló élményt jelentett az a hét. Barátságok, szerelmek szövődtek. A Queen „elvarázsolt" mindenkit. Olyannyira, hogy a varázslat azóta is tart. Már tizenöt éve!

Idén megünnepeljük az évfordulót, és azt is, hogy immár 26 éve működik a HQFC! Remek alkalom ez arra, hogy megrendezzük a már évek óta tervezett Queen Fesztivált! Akusztikus koncertek, interaktív előadások, kiállítás, vetítés, kirakodó vásár, és még sok egyéb program, amelyek során felidézzük a régi emlékeket, nosztalgiázunk, és egyúttal beszámolunk a jelen és a jövő történéseiről is, hiszen a Queen + Paul Rodgers formációnak szeptemberben lemeze jelenik meg, és október 28-án pedig ismét Budapesten láthatjuk, hallhatjuk kedvenceinket élőben. Úgyhogy van mit ünnepelni.

A fesztivál vendége lesz többek közt Freddie Mercury egykori személyi asszisztense, Peter Freestone, egy fiatal cseh énekes-gitáros-dalszerző, Jan Vytásek (aki szintén "Queenen nőtt fel"), a Bohemian Quartet, és a QUP.

A tábor ideje alatt a már jól bevált időtöltésre lesz lehetőség. Ki-ki vérmérséklete szerint vehet részt a különböző, általában spontán (de gyakran szervezett) programokban, amelyek az egyszerű beszélgetésektől, vetélkedőktől, videozástól, zenehallgatástól kezdve, a kissé merészebb tóparti közös éneklés-zenélésen (nappal és/vagy éjszaka) vagy badacsonyi borozgatós hajókiránduláson át, egészen a keményebb éjszakai, Queen és egyéb rockzenékre való tombolásig (tetszés szerint alkohollal vagy anélkül) változatos elfoglaltságokat kínálnak.

Emellett lehet különböző sporttevékenységeket is folytatni a ping-pongtól az úszáson át a fociig. Valamint kellemes kirándulásokat lehet tenni a környékbeli dombokon. Szóval nem fogunk unatkozni.:)

Személyes jelentkezési lehetőség: június 15-én 18.00-tól a Rock Randevú Sörözőben!

Egyébként pedig e-mailen: hqfc@hotmail.com

 

Queen Tábor & Fesztivál Balatonszemesen