Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Az Audiencia fellépői

2001-09-05

 

A Queen repertoárjának népszerű dalait és rejtett gyöngyszemeit a zenekart kedvelő és értő művészek adják majd elő ezen a páratlan eseményen. Mindannyian magasfokon képzett zenészek, és a dalok koncertváltozatait hallhatjátok tőlük. Néhány olyan szám is elhangzik majd, melyeket a Queen soha nem játszott élőben: ezen dalok színpadi verziója még a legnagyobb rajongók számára is valódi csemegének ígérkezik.

A koncepció egyébként az ünnepelttől származik: egy állandó zenekar kíséretében váltják majd egymást az énekesek. Duettek, szóló előadások és meglepetések is hallhatók lesznek - a részleteket egyelőre titokban tartjuk, hogy ott és akkor akadjon el a lélegzet.

2001. november 24-én a színpadon ünneplők között lesz

Bebe (Back II Black)
Varga Zsuzsa és Stofi (Venus)
Takáts Tamás
Váczi Eszter (Szörp)
Behumi Dóri (Dórika és a Rombolók)
Hevesi Tamás
Pély Barnabás (United)
Ördögh "Csipa" Tibor (Hooligans)
Völgyesi Gabi (Unique)
Novák Péter (KimNowak)
Szolnoki Péter (Bon Bon)
Király Linda
Roy és Ádám.


A zenekar tagjai:
Farkas Töpi - gitár
Madai Zsolt - dob (After Crying)
Lengyel Zoltán - billentyű (After Crying)
Hárs Viktor - basszus (Hobo Blues Band)

Farkas Töpi gitáros hangszere Brian May Red Special-jének egyedi készítésű, pontos másolata. A hangszert maga Brian May "szentelte fel" 1998-ban: tőle származik a mahagóni testen olvasható "Do Good Things" felirat. A zenészek mellett egy 3 tagú vokál is színpadra lép, hogy megszólaljanak a Queenre oly' jellemző kórusok. A nehéz feladatot az Avocaldo zenekar csodálatos énekesnői, Wolf Kati, Urbán Orsolya és Micheller Mirtill vállalták.

A fellépő művészek próbák egész sorozatát tartják októberben és novemberben, hogy minden apró hang, gesztus és dallam a helyén legyen. Nagyon bízunk benne, hogy a közönség is felkészül, és a fellépőkkel együtt végigénekli a több, mint két órásra tervezett Audienciát.

 

Az Audiencia fellépői