Eseménynaptár
»
«
2024 Május
VHKSzCsPSz
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian ezerrel - interjú utoljára?

2001-10-02

 

Holnap után, azaz október 4-én jelenik meg a neves Guitarist Magazine novemberi száma. Mint korábban beszámoltunk róla, a lapban terjedelmes interjút olvashatunk Briannel, a mellékelt CD-n pedig egy 11 perces Burns gitár tesztet találunk, melyet maga Brian játszott fel az újság kedvéért. Az viszont csak most derült ki, hogy - legalábbis a Guitarist szerkesztői szerint - Brian torkig van az interjúkkal. Mint a lapot beharangozó rövid előzetesben írják, Brian kijelentette, hogy többezer interjúja során annyiszor válaszolt ugyanarra a néhány tucat kérdésre, hogy nem szívesen áll újra a mikrofonok és kamerák elé. A Guitarist egész pontosan azt állítja: "szinte teljesen biztosra vehetjük, hogy a novemberi Guitaristban jelenik meg a legutolsó Brian May interjú". Hm.

Brian teljes elszántsággal válogatja a dalokat a "Best Air Guitar Album of The World.... Ever" nevezetű kiadványra, mely még karácsony előtt a boltokba kerül. Ezen felül a promócióban is részt vesz (nyilván az amúgy semmi különös válogatást az ő személyével adja majd el az EMI). A promóció egészen pontosan ezt jelenti, hogy Brian szerepelni fog a lemez TV reklámjában is. Úgy hírlik, a lemezre egy Queen dal is felkerül, de hogy melyik, az egyelőre titok.

A Sun Tribute Album (melyen ugye Brian is penget) megjelenése ismét csúszik, várhatóan november elejére.

Október 9-én, kedden Brian a Cambridge Universityn tart előadást. Tavaly tavasszal Oxfordban lépett a hallgatók elé, és bár állítólag hangfelvételek is készültek, Brian megtiltotta hogy az anyag nyilvánosságra kerüljön. Hogy a mostani előadás mennyire lesz személyes hangvételű, az egy hét múlva kiderül. Az biztos, hogy ez is "Kérdés & válasz" beszélgetésnek indul, ahol a jelenlévők mindenre választ kapnak, amire csak kíváncsiak.

Brian ezerrel - interjú utoljára?