Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
A HQFC újra lendületben van!

2008-11-24

 

Hosszas előkészületek és munkálatok után örömmel nyújtjuk át Nektek a megújult honlapot, szívesen ajánljuk figyelmetekbe a frissen megalakult Magyar Queen Rajongók Klubja Kulturális Egyesületet és szeretettel várunk benneteket november 24-én este hét órától a Rock Randevúban (Budapest VI., Hunyadi tér 11.), ahol megemlékezünk Freddieről, beszélgetünk a friss koncert élményekről és az egyesületről.

Bizony, lassan majd’ két éve annak, hogy a Kovács Levente barátunk által önzetlenül üzemeltetett HQFC honlap, a kíméletlen vírus-támadások következtében „bezárta kapuit". Az azóta eltelt idő alatt folyamatosan dolgoztunk azon, hogy a már több mint negyedszázados (!) klub, a múltjához méltó keretek között folytassa tevékenységét. Miközben közgyűlést tartottunk, bíróságra, adóhivatalba jártunk, ez alatt megszerveztünk (többek között) egy Queen Fesztivált Balatonszemesen, ahol vendégünk volt Peter Freestone, megszerveztünk egy lemezbemutató partit, ahol koncertjegyeket sorsoltunk ki és értékes ajándékokat osztottunk szét, és lebonyolítottuk a Budapesti Queen Napokat is, amelyen (nem utolsó sorban a Queen Unplugged Project népszerűségének is köszönhetően) sok külföldi Queen rajongó is megjelent.
A HQFC vezetősége ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt időszakban lelkesen segítettek a rendezvények szervezésében, lebonyolításában, az ideiglenes HQFC honlap és a Queen tábor honlapjának elkészítésében. Köszönjük Nektek ezt a lelkesedést!
És köszönet jár annak a maroknyi csapatnak is, akik részt vettek az egyesület megalapításában, amelynek eredményeként szeptember 26-án a Fővárosi Bíróság jogerősen is kimondta a Magyar Queen Rajongók Klubja Kulturális Egyesület megalakulását! Ezt fogjuk megünnepelni november 24-én a Rock Randevúban. Tudjuk jól, hogy ez a dátum „feketebetűs" nekünk, Queeneseknek. De azt is tudjuk, hogy Ő azt mondta, hogy sose bánkódjunk, inkább mulassunk! Ha el is morzsolunk egy-két könnycseppet az arcunkon, úgy tarjuk Őt igazán életben, ha teljesítjük a kérését.

Várunk Mindenkit!

HQFC