Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian a legutóbbi TV felvételről

2002-05-07

 

A musical 2 énekese, Roger + Brian tegnap este felléptek a Parkinson nevű fazon vezette brit tv showban - ez felvétel volt, adásba május 18-án kerül az anyag. 4 dalt adtak elő.
Brian így látta:

"Muszáj folytatnom...

A Parkinson felvétel napja fantasztikus volt. Ritkán, vagy talán sohasem volt ilyen jó élményem TV-ben. Az egész Parkinson csapat erőn felül teljesített hogy mi és a WWRY SHOW BAND teljes gárdája jól érezzük magunkat, és mindent megtettek, hogy a legmodernebb technikát biztosítsák. A hang és a fény is nagyszerű kezekben volt, inspiráló színpadot építettek - meg kell mondanom, hogy a csapatunk úgy tündökölt, mint amilyen ragyogó csillagok lesznek hamarosan.

Hannah Jane Fox egy kárpzázatos Somebody to Love-ot énekelt Rogerrel, velem, és a zenekarunkkal, melynek tagja zenei igazgatónk, új haverom, Mike Dixon - most játszottunk először közönség előtt. Ez igazán kivételes alkalom volt. Ben egy profi nyilatkozatot adott melyben pofátlanul reklámozta a showt, és olyan poénokat nyomott amelyek leégetik majd az átjátszóadókat 18-án, mikor adásba megy a felvétel.

És végül előadtuk a Rock Yout és a Championst, ahol Tony Vincent énekelte a szólót, a teljes szereplőgárda pedig a háttérvokált - hatalmas volt, a hely majd' szétrobbant. A kiváló P. úr teljesen kész volt, és azt mondta, hogy a Parkinson eddigi 70 adásának során egyetlen alkalommal sem volt korábban állva tapsolás a végén - ez valóban nagy elismerés!

Másnap reggel Mike és én beugrottunk megnézni a felvételt és meghallgatni a keverést - és felpörgetett minket, amit láttunk. Már tudom, hogy miért voltak ennyire izgatottak a tv-sek: lélegzetelállító a produkció. Alig várom 18-át!!!

Szeretettel, B"