Eseménynaptár
»
«
2024 Március
VHKSzCsPSz
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Őrületes musical bemutató & buli

2002-05-15

 

Állva tombolt a közönség a tegnap esti We Will Rock You premier végén, a londoni Dominion Theatre-ben. A számos teszt-elődást követően tegnap már a végső, tökéletes változat került színpadra a bemutatón, és lesz látható mostantól. Brian így tréfálkozott: "Reményeink szerint 20 évig megy majd a darab. Lassú világuralomra törünk, úgyhogy ráérünk."



A premieren szintén részt vevő Robert De Niro a kérdésre, hogy mire kíváncsi az este, a maga elképesztő stílusában csak annyit mondott: "Az egészre".



A híres vendégek között volt Jamie Oliver, Emma Thompson, Greg Wise, Neil Fox, Michael Parkinson, Leo Sayer, Gareth Hunt meg egy csomó más arc. Hogy John elment-e, egyelőre nem tudni biztosan....

 

Persze a díszbemutatót meg kellett ünnepelni, méghozzá Queen stílusban: az Astoria-ban folytatódott a mulatság, baráti társaságban. Ben Elton konferálta fel a zenekart, Spike Edney SAS Bandjét. A vendég énekesek listája egészen izgalmas volt:

Chris Thompson (Blinded By The Light, Since You've Been Gone - Brian May vokál!!!)
Patti Russo (Respect, Black Velvet),
Maylene Bell (Lady Marmalade, Higher Ground, You Make Me Feel Like A Natural Women)
Leo Sayer (Long Train Running)
Roy Wood
Tony Hadley (Hey Jealousy)

A java pedig csak ezután következett: Brian és Roger lenyomták a Tie Your Mother Downt, melyet Kenny Ellis (az egyik szereplő) énekelt. Utána Ben Elton adott elő egy Elvis dalt! Ezt a Hammer To Fall lassú változata követte Brian előadásában, aztán persze jött az igazi verzió is. Szintén énekelt velük Nigel Planer és Gary Brooker. A Tutti Frutti és a White Shade Of Pale után Roger előmászott a dobszerkó mögül, és lezúzta a helyet a Led Zeppelin Rock n Rolljával. Ezután a With A Little Help From My Friends következett, valamennyi fellépő a színpadon + Tony Hadley szólóének. Szemtanúk szerint káprázatos volt, s továbbra is helytálló a vélemény: a Queen adja a legjobb bulikat a szakmában.

Őrületes musical bemutató & buli