Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian levele, május 25.

2002-05-27

 

"A Dominion jegypénztárában ezen a héten csodát műveltek - még a Chitty Chitty BB-nél is több jegyet adtak el a We Will Rock You-ra. Úgyhogy, bár még kissé korai kijelenteni hogy célba értünk, annyit máris mondhatok, csessze meg az a néhány szűkagyú kritikus akinek nem tetszik, hogy felrúgjuk a szabályokat, vagy egyszerűen nem érti miről szól a mese.

Azoknak, akik jó véleményt írtak a darabról - köszönet srácok, a bátorságért. Külön köszönet a BBC embereinek, akik általában innovatívnak és merésznek, de mindenek felett roppant szórakoztatónak vélték a darabot.

A közönség a héten még kifejezőbb volt - a legtöbb este a Dominionban voltam, távol a reflektorfénytől és jó érzéssel láttam, amint a nevetés hulláma végigsöpört a tömegen, aztán tapsban törtek ki, ahogy minden poént, célzást és újítást megértettek a felújított történetből - nagyszerű élmény. A dalok pedig szétrobbantják a helyet - a zenekar és a szereplők jól összeszoktak, növekvő önbizalmuk ragályos. A közönség már bátran reagál az elejétől fogva - a show végén, mikor azt kérdik tőlük, van-e kedvük hallani egy bizonyos jól ismert "indulót", a válasz egy égzengés. Nem láttam még öt percnél rövidebb vastapsot a végén, mert a közönség élvezi, hogy rajtuk a zajcsinálás sora!!!

Jöjjön a Jubilee - Szent Egek!!!

Köszönet minden barátunknak, hogy hatalmas sikerré tettétek a Greatest Hits 1, 2 & 3-at - erre tényleg nem számítottunk. És örülünk, hogy a Freddie Tribute DVD máris No1 a listákon - a hang- és képminőség zseniális. Én is meglepődtem.

Mindent összevetve, tele vagyok energiával - szükségem is lesz rá a jövő héten, hahaha!

Love Brian"


Brian levele, május 25.