Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian élete, 2002. május végén

2002-05-27

 

Komolyan zajlik az élet Brian körül. A musical tarol, lemezek jelennek meg, fellépés fellépés hátán, találkozás a Királynővel.. hogy mennyire zsúfoltak a napjai, kiderül az alábbi kérdezz-felelekből.

Kérdés: tudod már, mikor leszel a SKY AT NIGHT-ban????

B: Még nem vettük fel.... a csillagkoszról lesz szó benne.

Kérdés: milyen volt Őfelsége fogadásán a 600 vendég egyikének lenni?

B: LOUISA kísért el - különleges nap volt, mert akkor töltötte be a 21-et! !! Jól éreztük magunkat - nem nyomultunk Őfelsége közelébe - csak kószáltunk az Akadémia képrázatos festményei, fényképei és szobrai között, és érdekes emberekkel csevegtünk!!! Pompás volt - egy csomó kreatív ember a művészetek minden ágából. Ahogy ma reggel láttam, az újságok nem értették meg az esemény jelentőségét - csak a híres arcokat ismerték meg. Én örültem, hogy láttam Keith Emersont (az egyik szalonban zongorázott - micsoda este!) - ott volt Jimmy Page, a gitárhősök példaképe, Gary Kemp, az elragadó Jo Lumley, Dan Crawford, a King's Head Islington múzsája, és még sokan mások, köztük költők, regényírók, zenetanárok és pantomim művészek. Gyönyörű nap!

Kérdés: Van hír a szereplők albumáról? Alig várjuk, hogy halljuk!!

B: A Jubilee után vesszük fel. A szereplők határozottan készen állnak - élő felvétel lesz - hogy a show nagyszerű atmoszféráját rögzítsük.

Kérdés: Láttad már a Csillagok Háborúját?

B: Igen, nagyon tetszett, dehát ez természetes! Egy hölgy, aki nemrégiben interjút készített velem, meghívott egy vetítésre, ahol Anthony Daniels mutatta be a filmet a BAFTA-n. Kivételes pillanat volt.

Love, Brian

Ui: A mai napon rádióinterjúkat adtam, a Jubilee ruhámat próbáltam, melyet Tim Goodchild tervez, és 5 órát ültem a Sphere Studios számítógépe előtt a God Save - igen - the Queen hangszerelését babrálva. Belehallgattam, hogy halad Justin a közelgő Queen Greatest Flix DVD térhangzásával - elképesztő lesz, micsoda előrelépés a videohoz képest - szeretek részt venni ezekben a dolgokban. De a Save Me kristálytiszta változatának hallatán valahogy nagyon szomorú letten - szó szerint visszarepített a Münchenben töltött hosszú, sötét napokba.. amik mindannyiunk számára rettentő furcsa idők voltak....