Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Következő buli: szeptember 26.

2002-09-17

 

Ez a nyár sem telt eseménytelenül! Sőt, eddig példátlan dolog történt velünk augusztusban. Budapesten járt Roger Taylor!! Eddie Jordan, a Forma 1-es Jordan csapat főnöke a Felvonulási téren fellépett V10 nevű zenekarával, s sztárvendégként magával hozta régi barátját, a mi Rogerünket. Sajnos az egész eseményt mindenhol nagyon elhallgatták. Így mi is csak négy nappal a koncert előtt értesültünk a dologról. Viszont az mindvégig kérdéses volt, hogy valóban eljön Roger, avagy az egész csak kacsa.


Még a megelőző napon sem tudtuk, hogy mi lesz, amikor kiderült, hogy a zenekar a PeCsában tartja főpróbáját. Ilyen rövid idő alatt (pláne nyáron) már csak nagyon kevés embert tudtunk értesíteni, főleg azokat, akiknek jelenleg is nálunk van az aktuális telefonszáma, és gyakran járnak a klubba, tehát viszonylag szoros kapcsolatban állnak egymással és velünk. Sajnos a postai út már három nap esetében is teljesen járhatatlan lett volna. (A honlapunkra persze azonnal feltettük a hírt.) A próbáról pedig - amint írtuk - csak előző este értesültünk. Kb. harminc embert azonban így is sikerült elérnünk, és déli tizenkettőtől este nyolcig vártunk a csarnokban, még mindig teljes bizonytalanságban. Aztán egyszer csak megjelent Roger vadonatúj barátnője kíséretében.... A többit már mindenki láthatja, hiszen innentől minden percet videóra rögzítettünk. A szeptemberi klubnapon bemutatjuk a közel kétórás filmet, amelyen látható Roger a próba közben, a PeCsa bárjánál sörözve, nekünk autogramokat osztogatva, a másnapi soundcheck-en és természetesen a koncerten is. Sőt mindazoknak, akik nem voltak ott a HQFC tagjai közül, külön videóüzenetet is küldött. Mindezt tehát láthatjátok szeptember 26-án, este hattól a nagy kivetítőn!

Ezen kívül a nyáron az interneten megjelent rengeteg, eddig kiadatlan felvételből hozunk egy csokorral. (pl. Michael Jackson és Freddie duettje, vagy az eddig ismeretlen "I guess we're falling out", a "Polar bear" Freddie előadásában stb. stb.)


Következő klubunk tehát szeptember 26-án, lesz a szokásos helyen. Idén azonban változtatni fogunk az eddig megszokott ritmuson. A "klubév" folyamán csak öt klubnapot tartunk majd. (szeptember, december, február, április, június) Így nekünk is lehetőség nyílik majd az alaposabb felkészülésre, több újdonság "begyűjtésére", s talán több hétvégét is sikerül majd időpontként kapnunk. (Tudjuk, a szept. 26. éppen csütörtök, de reméljük, hogy ez lesz az utolsó hétköznap!) Azt is reméljük, hogy így Ti is jobban "kiéheztek" majd a klubnapokra, és kicsit többen is eljöttök majd mint eddig! A levelet természetesen változatlanul havonta küldjük majd, s az információkat a folyamatosan frissülő honlapunkról is megtudhatjátok. Amint azt már januárban írtuk, a HQFC idén 20 éves. A 20. év zárásaként, a decemberi klubnapra óriási koncertet és ünneplést tervezünk, de erről majd később.


Mindenkit nagyon várunk 26-án!