Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
A tegnapi sajtótájékoztató Melbournben

2003-03-12

 

Roger arról, hogy George Michael lenne az új énekes: "Nagyjából 10 éve hallgatjuk ezt a pletykát. Freddie halálát követően megcsináltuk az AIDS Awareness koncertet. George különösen zseniálisat alakított velünk, mely aztán jótékonysági lemezként is megjelent és nagy sikert aratott. Azt hiszem, minden ennek a következménye. Sosem beszéltünk komolyan arról hogy George csatlakozna hozzánk, bár barátok vagyunk"
Brian: "Nem akarjuk Freddiet pótolni. Éveken át vizsgáltuk a kérdést, és számos embert választhattunk volna a helyére hogy ez vagy az történjen, de nem akarjuk hogy bárki Freddie utódja legyen. A We Will Rock You musical remek mód arra, hogy kreativitásunk és a Queen szellemisége úgy jusson el a közönséghez, hogy Freddie nem kell hozzá. Ez nagyszerű. Úgy érzem Freddie velünk van, és a show készítése közben végig tudtuk, mihez mit szólna ismerős hangján, de nem kellett, hogy ő vigye a prímet. Csodálatos emberek mutatják be dalainkat és ez egy jó, előremutató irány a számunkra. Ez az egyik előrevezető út."
Robbie Williams került legközelebb ahhoz, hogy Freddie Mercury nyomdokaiba lépjen. Roger: "Dolgoztunk egy keveset Rob-bal és nagyon klassz volt. Jópofa srác. Igazából gondolkodtunk vele egy amerikai turnén, de jobban belegondolva nem volt valami jó ötlet. Megvan neki a saját dolga. Elég komoly a korkülönbség köztünk, és szerintem jobb ha folytatja a saját karrierjét, ahogy biztosan teszi is."
Az INXS helyzete nagyon hasonlít a Queenéhez. Nemrégiben jelentették be, hogy Jon Stevens lesz az állandó énekesük. Roger: "Szívesen megnézném őket. Emlékszem a srácokra. Egyik európai turnénkon velünk tartottak. Nagyon jó zenekar voltak. Michael karizmatikus frontember volt, és bár nem láttam őket újjáalakulásuk óta, a legjobbakat kívánom nekik. Hihetetlenül jó zenekar voltak."
És hogy is volt az az együttműködés a 5ive fiúkkal pár éve? Roger: "Csak egy kis buli volt. Nem tudom hogy rángattak bele minket. És erre a marhák feloszlanak. Nincs kitartás ezekben a gyerekekben."

A tegnapi sajtótájékoztató Melbournben