Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian: "Nem kéne kiteregetnünk a szennyest"

2004-03-01

 

Váratlan és izgalmas fordulatot vett a szombaton közzétett Roger interjú utóélete: Brian reagált rá a honlapján. A következőkben őt magát idézzük:

"Köszönet Alex Loriasnak hogy visszafordította Roger szavait angolra!

Meghökkenve láttam, hogy ha hallótávolságon kívül kerülök Rogertől, miközben nyilatkozik, simán beszól nekem!! Bár biztos vagyok benne, hogy froclizásból csinálta! Hogy elmondjam az álláspontomat, Roger "hibának" vélheti a Five-val végzett munkánkat, vagy az új We Will Rock You-t Pink, Britney és Beyonce előadásában, és azt is mondhatja, hogy ezek az én ötleteim voltak. Az igazság az, hogy egyik említett ötlet sem tőlem származott, de örömmel fogadtam őket, mert szeretek új emberekkel, tehetségekkel dolgozni, mert ez nagy kaland és esélyt ad új dolgok felfedezésére. Való igaz, hogy a musicalünk megcsipkedi némileg a fiúbandákat és a hasonlókat, de Ben lenne az első elismerni, hogy az ezekben szereplő emberi lények némelyike roppant tehetséges. A RENDSZER az, amit szerinte helyre kéne pofozni. Így hát senki nem fog személyes sértést találni a darabunkban - csak némi finom tréfát róluk - és rólunk is!!!

Én úgy döntöttem, keményem dolgozom ezen projektek némelyikén - Roger általában szívesebben marad a pálya szélén, de zenekarunk egyik tagja sem tiltakozik, mikor ideje felvenni a pénzt!! ha ha!!!

Szeretettel
Brian

Ui: a közeljövőben erről nem szövegelek többet, mert bár mindig sok nézeteltérés jellemezte a zenekart, úgy éreztük helyesnek, ha NEM teregetjük ki a szennyesünket a közönség elé. Szeretném ha ehhez tartanánk magunkat!

With Love
brian"

Hm!