Eseménynaptár
»
«
2021 Szeptember
VHKSzCsPSz
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Közelgő tervek, vicces megbeszélés

2004-03-12

 

Brian május 6-án Zucchero egyik vendége lesz a híres olasz alkoholista londoni koncertjén. A Royal Albert Hall színpadán rajtuk kívül Pavarotti, Paul Young és még sokan mások gyűlnek össze, hogy zenéljenek egy jótékonyat.

Eric Clapton felhívta Briant mobilon, és hagyott neki egy üzenetet, hogy vajon lenne-e kedve Dallasban részt venni egy gitáros dzsemborin, ahol tucatnyi pengető gyűlik majd össze. Brian igent rebegett, s bár még nem tudja mit és hogyan fog előadni, beírta naptárába a júniusi dátumot. A buli június 4-6 között lesz, nézőkről nem tudunk, de a hangosbemondóhoz várják a Steve Vai, Joe Walsh, B.B. King, Carlos Santana, Eric Clapton, Eric Johnson, Doyle Bramhall II és Jimmie Vaughan nevű blues arcokat.

Tegnap Jim Beach, Roger és Brian találkoztak, többek között beszélgettek arról is, hogy egy félprofi remixelő által készített "New York" Freddie-mix vajon megjelenjen-e hivatalosan. Rajongói körökből egészen jó visszajelzéseket kapott ugyanis az az mp3, mely a Solo Collection egyik legjobb, befejezetlen dalát tartalmazza úgy "ahogy Freddie akarta volna". Itt hallhatod ha akarod.

A megbeszélésen Brian bemutatta barátainak a The Times csillagászatról szóló cikkét, melyben azt írták, hogy megvannak "A valaha látott legöregebb csillagok". Roger ezt csak annyival kommenálta: "Biztosra vettem hogy a Rolling Stones lesz az". Brian saját bevállása szerint saját magukra gondolt.

A Def Leppard eközben sutyiban felvette a Sheer Heart Attackot, és egy csupafeldolgozás lemezen ki is adják nemsoká.