Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Roger Taylor vs. Brian May!

2004-10-09

 

Összeszólalkozott a rocker és a lírai lantos, méghozzá a sajtóban. Sydeybe utaztak ugyanis, hogy az ausztrál musicalt népszerűsítsék, és ennek keretében rengeteg interjút adtak. Egy kérdésre válaszolva Roger beszólt Madonnának, mire Brian beszólt Elton Johnnak és Rogernek. Íme, a dolgok, időrendben:

A múlt héten tartották a Q Music Awards díjkiosztó gáláját a londoni Grosvenor Hotelben. Elton John átvette a "Classic Songwriter" díjat. A "hálásan köszönöm" szöveg helyett azonban kifejtette, mennyire megdöbbentőnek tartja, hogy Madonnát jelölték a "Legjobb Koncertelőadó" díjra. Szó szerint a következőket mondta: "Aki playbackel egy koncerten, amiért a nézők 75 fontot fizettek, azt le kéne lőni. Madonna, mint legfa*ább koncertelőadó?! Lófa*t! Mióta számít koncertnek a playback?! Na, ezzel lekerültem a karácsonyi címlistájáról - és hogy érdekel-e? Sz*rok rá!"

Madonna szóvívője így reagált: "Reinvention turnéján minden hangot élőben énekelt és nem szégyenkezik, amiért megfizették a kemény munkáért. Elton John pedig idén is kap karácsonyi lapot függetlenül attól hogy kedves, vagy szenyó".

És itt jön a képbe Roger nyilatkozata Ausztráliában, ahol igazat adott Eltonnak. Idézzük: "Ideje volt, hogy valaki kimondja. Ez egy nyílt titok volt és azt hiszem, amúgy is túl sok tánc van a rock n rollban és túl kevés valódi éneklés. Úgyhogy szerintem ezt kimondani nagyon bátor és helyes lépés volt. Madonna talán a táncért megérdemelne valami díjat, de az éneklésért biztosan nem."

Ugyanazon a sajtótájékoztatón Brian másként vélekedett Eltonról: "Szerintem ez szükségtelen szemétkedés volt, de hát ez van. Ha az ember nem tud valami pozitívat mondani, akkor jobb, ha kussol."

Roger véleményét számos újság megírta, Brian mondata a kussolásról pedig a nap idézete lett a VH-1 csatornán.