Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Brian karácsonyi üdvözlete a rajongóknak

2004-12-18

 

"Hello srácok, itt Brian...

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

Most először... ki tudja mióta?... összeszedjük magunkat... lassan de biztosan.... hogy nekivágjunk megtervezni egy lehetséges... TURNÉT!!

Sose gondoltam hogy ezt fogom mondani, de annyira kész voltunk attól ahogy Paul Rodgers énekelt velünk a közelmúltban tartott UK Hall Of Fame díjkiosztón (igen, tudom hogy elég szar kis esemény volt, de MI jók voltunk..haha! csak semmi álszerénység!!!), hogy úgy döntöttünk, jópofa lenne néhány bulit csinálni vele. Ő is így gondolja, úgyhogy nagy az izgalom. Gyorsan, mielőtt dühödten tollat ragadtok, hadd mondjam el: szó sincs "Freddie pótlásáról". A turné valószínűleg Queen + Paul Rodgers néven fut majd, kerüljük a látszatát is, hogy bent lenne a bandában. De azt nagyon is gondoljuk, hogy most jó esély van valami újat alkotni, a kiválóság azon szintjén, melyet mindig is megkívántunk, és esély van embereknek örömet okozni. Nem, nem a pénzért csináljuk - ha az lenne a szempontunk, már rég csináltunk volna turnét a nagyágyúkkal, mint Elton John, vagy akár George Michael.... bár a gondolat csábító volt, sosem tettük meg. Mr Rodgers-t hallgatni valahogy valódi, ösztönös jóérzést okozott, hogy "itt valami történik", márpedig a rock and rollban kevés olyan fontos dolog van, mint az ösztön. Talán nem mellékes az sem, hogy Paul Rodgers és a Free az egyik legnagyobb inspirációnk volt a Queen korai időszakában, Freddie pedig egyenesen oda volt a hangjáért. Buliból játszottuk a dalaikat, mielőtt igazi saját anyagaink lettek volna, sőt, egy korai dalunkat a Free stílusáról mintáztuk: a címe Hangman. Korai még részletekbe menni, de reményeink szerint néhány európai várost (az Egyesült Királyság városait is beleértve) sikerül felkeresnünk a tavasszal. Készüljetek!!! Ha jól megy, hát, akkor ki tudja, meddig jutunk együtt.

Ez a mostani egyébként az egyik legzsúfoltabb évünk volt, hiszen a We Will Rock You legutóbbi, kölni produkciójával együtt már hat előadásunk fut világszerte, és mindegyik remek stábbal, zenekarral és személyzettel büszkélkedhet. Fantasztikus. Ezt senki nem jósolhatta meg. És persze az "anyahajó", az első We Will Rock You produkció a Tottenham Court Road-i Dominionban éppen annyira zúzós mint idáig, hatalmas támogatásotoknak köszönhetően.

EXTRA!!! Készüljetek egy exkluzív karácsonyi letöltésre - jön a No One But You új változata, melynek én voltam a producere, a Meat szerepét fantasztikusat alakító Kerry Ellis előadásában, teljes szimfonikus háttérrel, velem és Rogerrel. Ez a dal csak a Queenonline-on lesz elérhető, és talán csinálunk majd néhány CD-t (emlékszik még valaki ezekre?) színházi árusításra, és utánvétre. Manapság a zeneipar irtó gyorsan változik... pár év múlva rá sem fogunk ismerni. Reméljük, olyan módon fejlődik, hogy a zenészek elég pénzt keresnek majd munkájukból a mindennapi betevőhöz. Nem lesz könnyű.

EXTRA!!!! Roger 'Invincible Hope' című dalának stúdióváltozata, melyet a tavalyi 46664 koncertre írt, Nelson Mandela afrikai AIDS harcának támogatására, megjelenik egy négy számos EP-n, melyet az angol 46664 cég ad ki. Az EP-n Paul McCartney is szerepel, aki szintén írt egy dalt kifejezetten a 46664 ügy számára.

A jövő? Még mindig a csillagos ég a határ. Ezek most olyan idők, amikor a Queen, valami csoda folytán, jobban szem előtt van, mint valaha - köszönhetően állandó támogatásotoknak... örök hála tőlünk, a Queen nevű kisiparosoktól, és csodálatos karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Szeretettel,

BRIAN

2004. december"

Brian karácsonyi üdvözlete a rajongóknak