Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
Már csak négy nap és jönnek a vadak!

2005-04-19

 

Ma este Frankfurt, holnap Antwerpen, aztán két nap pihenő és megremeg az Aréna. Sokan érdeklődtek, hogy mikor érkezik a zenekar és hol fognak lakni: a legutóbbi 2 napos pihenőt Brian a családjával töltötte Angliában, tehát úgy is találgathatunk, hogy szombat reggel, Londonból érkezik (érkeznek). Aztán az is lehet, hogy kíváncsiak Budapestre, és már csütörtökön vagy pénteken iderepülnek (nehezítés, hogy tudtunkkal nincs Antwerpen - Budapest menetrendszerinti repülőjárat). Tapasztalatunk szerint nem magángéppel közlekednek, tehát a Ferihegy2 utasváróján mindenképpen áthaladnak a következő napokban.

Korábban több alkalommal is a Kempinskiben szálltak meg, akiket viszont kár felhívni, mert úgysem adják ki a vendégeik nevét - annál is inkább, mert soha nem a saját nevükre szól a foglalás.

Sajnos nem lesz rajongói találkozó: Brian még a turné kezdete előtt azt mondta, amíg nem érzik magukat 100% nyugodtnak a műsorral kapcsolatban, sehol nem csinálnak közönségtalálkozót, mert az is a gyakorlástól és a felkészüléstől veszi el a figyelmüket. Valószínű ugyanilyen okból nem lesz sajtótájékoztató sem. Több korábbi helyszínen egyébként vidáman dedikáltak a koncert után. Tippünk: a hangpróba általában a koncert délelőttjén zajlik, természetesen a nagyfiúk ilyenkor ott vannak, a tömeg pedig még nincs ott. A hangpróba kb 1 órás, utána az arcok elhagyják a terepet és csak ebéd után térnek vissza. Ráérő fanok esetleg megpróbálhatják a lehetetlent, és ebben a lazább szituációban kaphatják el egy fotóra a próbára érkező vagy onnan távozó arcokat, esetleg csak a limuzint, ami szállítja őket.

Úgy hírlik, a DoRo csapat Budapesten forgat majd, és jó eséllyel a koncertet is felveszik.

Most csak azok figyeljenek, akik nem bánják ha nem lepődnek meg a helyszínen: a műsor mostanra odáig finomodott, hogy Paul "csak" a buli elején és végén van a színpadon, a középső blokkban pedig Brian és Roger oldják meg a frontemberi feladatokat. Egy darabig úgy tűnt, hogy Paul hangproblémája miatt rendezték át a felállálást, de a betegség elmúltával nem revidiálták a műsort. Ezzel együtt kevesebb Paul nóta szólal meg, míg a Hammer To Fallt már rendszeresen Roger recsegi végig.

Már csak négy nap és jönnek a vadak!