Eseménynaptár
»
«
2024 Április
VHKSzCsPSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Fórum hozzászólások
Hírlevél
 
Queen Musicland
 
A "Nagy Megmondás" eredményei

2005-10-17

 

Köszönet mindenkinek, aki vette a fáradságot és válaszolt kérdőívünkre. Két hét alatt több mint 300-an töltötték le az anyagot, közülük 41-en írtak nekünk, ami jó aránynak számít az ilyen megkérdezések esetén. Így rögtön kiderült, hány lelkes olvasója és hány alkalmi látogatója van a klub honlapjának. Kaptunk levelet 13 éves és 44 éves rajongótól is, van köztük aki "5 éves kora óta", van aki "ezer éve" és van aki 4 hónapja tekinti magát megszállottnak. Érkezett válasz az ország minden részéről, így képviseltette magát többek között Budaörs, Székesfehérvár, Göd, Szeged, Zalaegerszeg, Zánka, Nagykanizsa, Veszprém, Szigetszentmiklós, Debrecen, Rimaszombat, Törökszentmiklós, Szentendre és Budapest is. (Valakit nyilván kihagytunk, de ezt most emlékezetből nyomtuk.) A 41 válaszadó közül egy picivel több lány van mint fiú.

És most jöjjön a helyenként meglepő összesítés, a 41 válasz alapján. Talán nem meglepő módon: Freddie a kedvenc! Legszívesebben a '80as évek termését hallgatjuk, második helyen épphogy lemaradva a '70es évek, aztán a többi... bár nehéz ebben ítéletet hirdetni, mert a kreatív válaszok között előfordultak a kizárólag matekosok számára érthető, tuti nyerőszám kombinációk is - ekkora életműből persze van mit kiválogatni! A HQFC kedvenc lemeze jelenleg a Queen II!!!

Néhány aktuálisabb kérdés: a többség élvezi a hazai Emlékzenekaros koncerteket, és ha teheti, felkeresi az ilyen bulikat. Hasonló a helyzet a Q + PR dologgal: szinte mindenki látta élőben, a legtöbbnek tetszett, és a válaszadók fele állítja, hogy a CDt és/vagy a DVDt meg is veszi. Volt néhány bizonytalan abban a tekintetben, hogy visszatér-e John, de mindössze egyetlen klubtársunk bökte ki, hogy látjuk még kedvenc basszerünket. Összességében tehát a '91 óta végzett tevékenység (akár kivételekkel is) a társaság zömének élvezi a bizalmát és elnyerte tetszését. Itt is előfordulnak persze egyéni megoldások, a Five gyakran felbukkant a "sötét oldalon".

Gyönyörű dolgokat írtatok a "hogyan hatott rátok a banda" kérdésre, legszívesebben ideírnánk mindet, de megígértük, hogy nem fogjuk. Biztos örülnének a sárcok ha látnák (és tudnának magyarul...) sokan a Queen miatt tanultak angolt, éneket, zenét, életstílust, Angliát, rock n rollt, önismeretet. Szuper, mégegyszer köszi az őszinte válaszokat.

Most pedig nézzük a leg-leg-leg összesítést: van olyan a társaságban, aki részt vett egy 1980as, philadelphiai koncerten! Több a másolt cucc mint a legálisan vásárolt. A kedvenc zenekarok általában angolok. Nem ritka a 100.000 - 200.000 forintjától megszabadított klubtárs, valaki pedig azt mondja, 2,5 - 3 millió forint értékben vásárolt már a zenekarral összefüggő dolgot.

Ami a kritikákat és ötleteket illeti: annyi érdekes dolog érkezett, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Máris zajlik a háttérben a fórum fejlesztése, reszeljük a letölthető anyagokat, elindult egy design frissítő hadművelet és számos praktikus változást vezetünk be a következő hetekben. Természetesen a nem virtuális klubélet folytatásán is törjük a fejünket, úgyhogy annyit máris ígérhetünk, lesz HQFC és még jobb is, mint idáig.

Továbbra is várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat, hiszen a HQFC egy baráti kör, tök nonprofit, tehát mindenkire számítunk.

Keep Queening!!!