SAVE OUR FANCLUB

Coulthard [[ st.mercury kukacka gmail.com ]]

HozzászólásSzerző: Coulthard Dátum: szer. ápr. 04, 2007 1:50 pm

Én nem kommentálnám. Ez van, kész...
Coulthard
 

sea [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: sea Dátum: szer. ápr. 04, 2007 1:51 pm

Szerintem alakuljunk át mi is a Hungarian Queen Fan Club múzeumává... Frissítés csak földindulás esetén...
sea
 

Era [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Era Dátum: szer. ápr. 04, 2007 3:22 pm

Fórum ügy lezárva..
SEA csinálj dizájn-terveket mind1 mikorra..Csinálunk egy oldalt,amirõl a SR fóruma lesz elérhetõ, az infókat meg javaslatokat a letöltés rovatba meg lehet küldeni a katera@t-online.hu e-mail címre.. Egyenlõre bármit csinálunk azt az atw-s honlapra teszem fel és ha kész egy korrekt oldal,akkor beszélgetünk a domain/tárhely vásárlásán!

KQ!
Era
 

killerqueen [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: killerqueen Dátum: szer. ápr. 04, 2007 7:22 pm

Elolvasva amiket leírtatok,igazán csodálkozom, hogy egy ilyen jól mûködõ csapat, honlap meg miegymás csak így széthulljon azért mert egy hülye vírus megtámadta az oldalt. Tudom, én nem régóta tevékenykedek a klub házatáján, meg igazából semmit nem tettem le az asztalra úgymond... De mint viszonylag új ember azért megdöbbent, hogy ez a jó kis oldal+fórum szétmenjen egy ilyen hülyeség miatt. Nagyon örültem amikor kaptam ezt a tippet errõl az oldalról és jó volt látni, hogy van a Queennek magyar vonatkozású lapja is. Így azért is gondolom, hogy nem lenne hozzájuk méltó, ha a SR-ra lenne áttéve az oldal, "megbújva" a többi rockegyüttes között, akik - és most nem akarok senkit sem kritizálni, sem megbántani - nem érnek fel a Queennel. A Queen igenis megérdemel egy külön oldalt fórumostul, chatestül, hírestül mindenestül, ahogy ez volt. Nekem speciel nagyon tetszett Coulthard fóruma és Era honlap terve is. Ha ezt a kettõt össze lehetne házasítani vhogy, az szerintem tök jó lenne. Meg aztán be lehetne tenni ennek a lapnak a címét linknek, mint "õs Queen lap". Nem tudom mit szóltok hozzá, ez is csak egy ötlet a sok közül. Azért szerintem az nem szép, ha azok az üzemeltetõk, akik anno létrehoztak itt mindent, tényleg szeretik a Queent meg minden, most meg hagynak mindent a fenébe. Hát így ennyi lenne a szerény, kis laikus hozzáfûzésem ehhez a dologhoz. Talán még annyit, hogy ennek az oldalnak köszönhettem, hogy megismertem pár jófej embert, akikkel tartom a kapcsolatot, pl. moondream, breakhtru, snyper... S még a többieket nem tudtam egészen megismerni, pedig szándékomban áll. Ezért kell a normális oldal, a fórum!! Queenesek, tartsunk össze!! /Amúgy ez is annyira tipikus magyar vonás - ha vmi jól mûködik és egy idõ után megromlik, miért nem lehet jól helyrerakni???/ Na jó, mostmár befejezem. Tényleg, senkit nem akartam kritizálni, csak éreztetni, hogy az "újak" is megvannak még és lelkesen támogatják a születõben lévõ ötleteket. (Ez így elég hülyén hangzott, de vmi ilyesmi...)
killerqueen
 

moondream [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: moondream Dátum: szer. ápr. 04, 2007 8:59 pm

Tök jó, hogy kb két hónap alatt nem voltunk képesek semmi normálisat összehozni a mindenféle hülye ellentétek miatt:( most egy kicsit(?) elszomorodtam...
Egyébként miután olyan kevesen voltak képesek a véleményüket megfogalmazni honlap ügyben, így jártunk, és szépen a beleegyezésünk nélkül a fejünk felett döntöttek... gratula, legközelebb is csinájjuk így. ennyit a kezdeményezésemrõl...
moondream
 

Dr M [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Dr M Dátum: szer. ápr. 04, 2007 11:55 pm

"a fejünk felett döntés"rõl: 120-an szavaztatok arra hogy menjen a fórum az SR oldalra, 60 meg arra szavaztatok, hogy ne menjen. ez elég demokratikus és elég egyértelmû szerintem.

"nem szép hogy a fórum gazdái abbahagyják, meg hogy ez tipikus magyar szokás", inkább azt mondanám, hogy rossz szokás NEM észrevenni hogy a felületet amin ez a demokratikus beszélgetés zajlik valójában valakik odatolták a kesergõk meg a fikázók segge alá.

azzal értek egyet, aki bosszúból csinál egy ennél szebb, jobb, mûködõbb oldalt, vagy többet.
Dr M
 

moondream [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: moondream Dátum: csüt. ápr. 05, 2007 5:38 pm

ahh... én ehhez már nem szólok hozzá inkább....
moondream
 

Lacóka [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Lacóka Dátum: csüt. ápr. 05, 2007 8:11 pm

Nem akarom tovább feszíteni az indulatokat, DE:
Nekem úgy tûnik, h az aktív felhasználók gyakorlatilag mind inkább szeretnének egy új fórumot, sõt, jópáran határozottan ellene vannak az SR-nek. Ki az a 130 ember, aki arra szavazott? Valóban van 200 látogatója az oldalnak?
Lacóka
 

Era [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Era Dátum: csüt. ápr. 05, 2007 8:15 pm

Más.. Tervezi valaki, hogy lemegy Keszthelyre a nagy Emlékzenekarra? Csakmert elég mókásan vannak vonatok,úgyhogy egyedül semmiképpen se tudok lemenni, kivéve ha szórakoztat valaki hajnalig!:)))
Era
 

Lacóka [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Lacóka Dátum: csüt. ápr. 05, 2007 8:20 pm

Ja, csekkoltam, a miheztartás végett: 340+-5 regisztrált nick van. Ebbõl olyan 70-80at nekifutásból bevállalok (impossible missionöm a botok ellen), a maradékot átfutva olyan 70 körül van ismerõs (i mean nekem, aki minden hozzászólást olvasok).

Tehát: igazolható, h sokan látogatják az oldalt, akik nem fórumoznak. 100-150en regeltek nevet, és sose használták. Lehet h az õ szavazataik döntenek.

Mindenki értékeljen ahogy akar.
Lacóka
 

ElőzőKövetkező

Vissza: Klub témák

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron