Queen-est, Debrecen, 2005. dec. 30.

ede [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: ede Dátum: vas. jan. 08, 2006 5:15 pm

Egyáltalán nem beszélsz hülyeséget, totál igazad van. Írtam is, hogy kemény dió. Tegnap este voltam egy ismer?söm koncertjén, meséltük neki, hogy voltunk Queen emlékkoncin, erre ? megkérdezte, hogy milyen volt. A haverom mondta neki, aki mellesleg szintén zenél és ért is hozzá, hogy elég jó volt. Erre mondja a srác, hogy egy Queen emlékzenekar sosem lehet elég jó. Ha jól belegondolunk, teljesen igaza van. Szóval, minden dícséretet, amit kaptok meg kell duplázni, mert nehéz helyzetben vagytok. Mindig több kritika fog érni titeket, feldolgozás zenekarokat. F?leg, ha ilyen kaliber? zenekart dolgoz fel egy banda. Jó pár feldolgozás zenekart ismerek személyesen és tudom, hogy mit kapnak egy-egy koncerten, mert olyan nagy reményekkel megyünk ilyen koncertekre és rá kell jönnünk, hogy attól még, hogy a számok megegyeznek, minden stimmel, mésem az eredeti zenekart halljuk. Azt várják, hogy ugyanúgy nézzél ki, ugyanolyan legyen a hangod, de ha még így is lenne, akkor sem tudnának elfogadni nagyon sokan.
Nem akartam a véleményemmel senkit megbántani. Valaki írta, hogy aki ott volt számoljon be a tapasztalatairól. Hát én megtettem, és teszemhozzá ismét, hogy ez csak egy laikus véleménye.
ede
 

wendigo [[ wendigo kukacka wendigo.hu ]]

HozzászólásSzerző: wendigo Dátum: hétf. jan. 09, 2006 10:26 am

talán már kiderült, hogy az itt emlegetett Queen emlékzenekar nem a két nagybet?s, Wigwamban is játszott Queen Emlékzenekar.
csak a tévedések elkerülése végett. :-)
wendigo
 

Előző

Vissza: Klub témák

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég

cron