Aura!
Nem nagyon vannak ?kedvenc? számaim, mert mindet szeretem, inkább különböz? hangulataimhoz választom a zenéket.
Pl.: emberev? hangulat ellen: The Millionaire Waltz, Killer Queen
lazításképp:Bring Back That Leroy, Lily Of The Valley
hétf? reggel ellen: '39, Seaside Rendezvous, Good Company
feketéhez:You Take My Breat Away
elszálláshoz:Ogre Battle, White Queen,
leszálláshoz:Who Needs You
ezt tudod mihez:Love Of My Life
...és az összes többit akkor, ha el szeretném varázsolni magam, ami akár veszélyes is lehet, mert ha az utcán hallgatom, akkor csak hézagosan érzékelem a külvilágot.
Ha mégis választanom kéne, mert csak 3 albumot vihetnék egy lakatlan szigetre, akkor a Queen II-t, A Night at the Opera-t, A Day at the Races-t vinném, és a többi után sírdogálnék.
Az 1. találkozásom a Queen-nel a Bohemian Rhapsody c. volt. V.melyik kívánságm?sorban hallottam a rádióban -még zsenge koromban- és a címét sem értettem, mégis ekkor megpecsétel?dött a sorsom, mert így ki-, ill. át-, ill. megalakult a zenei ízlésem f?vonala.
Persze ekkor még nem lehetett Mo-on Queen LP-t (sem) kapni, így kés?bb Ausztriából sikerült megszerezni.
Tudomásom szerint az els? Mo-on hivatalosan forgalomba hozott LP a Hot Space volt. (Ha rosszul tudom, akkor javítsatok!)
Larry!
Tudsz v.milyen letöltést az Axl féle Tavaszi szélre?
Mit meséltek a haverjaid A koncertr?l?
Aura & Larry!
Ti melyik 3 albumot vinnétek egy lakatlan szigetre, ha csak annyit lehetne? (Másolt összeválogatás ez esetben nem érvényes!
)) )
Ami még kimaradt a Bp-i koncertfilmb?l:
A jegyárusítást megel?z? nap(hetekkel a koncert el?tt) délutánjától sorakoztak a Népstadion különböz? pénztárai el?tt a népek (csapatostól). ?k az éjszakát is az aszfalton töltötték (kisszéken, nagy széken, hálózsákban, v. anélkül, -szerencsére nekem nem kellet, mert a haverjaim átvállalták ezt a nemes feladatot).