Szerző: killerqueen Dátum: szer. ápr. 04, 2007 7:22 pm
Elolvasva amiket leírtatok,igazán csodálkozom, hogy egy ilyen jól mûködõ csapat, honlap meg miegymás csak így széthulljon azért mert egy hülye vírus megtámadta az oldalt. Tudom, én nem régóta tevékenykedek a klub házatáján, meg igazából semmit nem tettem le az asztalra úgymond... De mint viszonylag új ember azért megdöbbent, hogy ez a jó kis oldal+fórum szétmenjen egy ilyen hülyeség miatt. Nagyon örültem amikor kaptam ezt a tippet errõl az oldalról és jó volt látni, hogy van a Queennek magyar vonatkozású lapja is. Így azért is gondolom, hogy nem lenne hozzájuk méltó, ha a SR-ra lenne áttéve az oldal, "megbújva" a többi rockegyüttes között, akik - és most nem akarok senkit sem kritizálni, sem megbántani - nem érnek fel a Queennel. A Queen igenis megérdemel egy külön oldalt fórumostul, chatestül, hírestül mindenestül, ahogy ez volt. Nekem speciel nagyon tetszett Coulthard fóruma és Era honlap terve is. Ha ezt a kettõt össze lehetne házasítani vhogy, az szerintem tök jó lenne. Meg aztán be lehetne tenni ennek a lapnak a címét linknek, mint "õs Queen lap". Nem tudom mit szóltok hozzá, ez is csak egy ötlet a sok közül. Azért szerintem az nem szép, ha azok az üzemeltetõk, akik anno létrehoztak itt mindent, tényleg szeretik a Queent meg minden, most meg hagynak mindent a fenébe. Hát így ennyi lenne a szerény, kis laikus hozzáfûzésem ehhez a dologhoz. Talán még annyit, hogy ennek az oldalnak köszönhettem, hogy megismertem pár jófej embert, akikkel tartom a kapcsolatot, pl. moondream, breakhtru, snyper... S még a többieket nem tudtam egészen megismerni, pedig szándékomban áll. Ezért kell a normális oldal, a fórum!! Queenesek, tartsunk össze!! /Amúgy ez is annyira tipikus magyar vonás - ha vmi jól mûködik és egy idõ után megromlik, miért nem lehet jól helyrerakni???/ Na jó, mostmár befejezem. Tényleg, senkit nem akartam kritizálni, csak éreztetni, hogy az "újak" is megvannak még és lelkesen támogatják a születõben lévõ ötleteket. (Ez így elég hülyén hangzott, de vmi ilyesmi...)