Eddig hallgattam, nem akartam semmilyen fokon belekeveredni semmilyen sárdobálásba, mert nem az én stílusom. És azt sem akartam, hogy bárki bármiféle áskálódással, részrehajlással vádoljon. Tudom a helyem, egy frissen, 5 éve idecsöppent tagja vagyok a Queenes társaságnak, nyomot csak nagyon jelzésszerûen hagytam (szegedi klubnap, QUP logo). DE! Amit minden helyzetben vállalok és senki nem vitathat el tõlem, hogy iszonyú hálás vagyok annak a Hungarian Queen Fan Clubnak, amit megismertem, amitõl annyi szép élményt kaptam, ezért mindig is küzdöttem érte, a közösségért, a hírnevéért. Valamint tûzön-vízen át és bárkivel szemben kitartottam és kitartok amellett az ember mellett, aki a lelkét kitette érte és értünk, elviselve a sok negatív és nem mindig igazságos kritikát és megaláztatást, és lankadatlan lelkesedéssel, sokszor erején felül folytatta a vállalt munkáját és feladatát. (Köszi, Bandus!)
Most viszont nézzünk szembe a tényekkel. Ne haragudj, Bandi, de ki kell mondanunk: a Hungarian Queen Fan Club csak nevében létezik.
Nincsenek rendezvényei. Nincsenek hivatalos tagjai. Nincs tagsági díj. Nincs állandó székhelye.
Akkor most mirõl is vitatkozunk? Honlapot valaminek, ami nem is létezik? MINEK?
Természetesen van Magyarországon Queenes társasági élet: a Queen Unplugged Project rendezvényei képviselik. A QUP-nak már van honlapja, van egy klassz fóruma, ami a zenekar köré szervezõdött társaság találkozóhelye is.
Nincs ezzel semmi baj, nagyon jól sikerült az összes nem pesti buli, Prága szenzációs volt, és remélem, szeptemberben az is hasonló lesz, amirõl még nem beszélünk...
A QUP új embereket is szerzett a "klubnak", akik hírét se hallották az rkcs (bocs, reverb) honlapnak.
Ezzel szemben amivel én évek óta a HQFC-vel kapcsolatban találkozom, az csupa égés, kudarc, veszekedés. (A táborról már nem is beszélek, mert az tényleg a legérzékenyebb téma, és hálisten nem is érzem magam hivatottnak, hogy beleszóljak.) Aki próbálja menteni a menthetõt, azon csattan minden, és nem kéne embereket teljesen tönkretenni értelmetlenül.
Ezért így "nyílt levélben" az javaslom Bandusnak (valamint mindenki másnak, aki most hirtelen hivatalos személyként megszólítottnak érezné magát...), hogy mondjon le a Hungarian Queen Fan Club vezetõi posztjáról, és hivatalos nyilatkozatban oszlassa fel a csak formálisan létezõ intézményt.
Ez nagyon szar dolog, így van, de még mindig ez a mindenkinek legmegfelelõbb megoldás. Már csak emlékekért és illúziókért harcolunk, és fosztjuk meg magunkat a Queenes örömöktõl és szép élményektõl.
HQFC-vel vagy anélkül, de mi, Queenesek itt vagyunk, jófejek vagyunk
), szeretjük és megtaláljuk egymást. Aztán majd talán jõ "egy jobb kor", amikor ezt újra képesek leszünk felelõsséggel hivatalos formába önteni és mûködtetni.