No, ha jár erre valaki, akkor megvitathatnánk a következő dolgot.
Július 27-én lesz a 25. évfordulója a legendás Népstadion koncertnek. A HQFC már tavaly óta "bombázza" partnereit és egyéb intézményeket, cégeket az ötlettel, hogy csináljunk egy megemlékezést az alkalomból.
Az eddigi eredmény? A Szabad Tér Színház július 29-én ismét bemutatja az Egy bohém rapszódiáját a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és hajlandó további programokban is együttműködni.
Ezért a HQFC vezetősége egy háromnapos programtervet dolgozott ki, amellyel most a külföldi rajongókat is megcéloznánk. A rendezvény "munkacíme": QUEEN VARÁZSLAT BUDAPEST.
A programterv:
Július 27-én este rövid megemlékezés a Puskás Ferenc Stadion VIP termében, ahol kiállítás a 86-os történésekről, beszélgetés meghívott vendégekkel, akusztikus Queen Jam, ééééés... egy jelenleg előkészületben lévő emlékalbum bemutatója! Ezután átsétálnánk a Vadvirág Táncház nevű közeli szórakozóhelyre, ahol Queen Jam koncert és rock-buli kifulladásig!
Július 28-án kirándulás Visegrádra... a VÖCSÖK II szárnyashajóval! Éééés... miután visszaérkezünk Budapestre és kikötünk a Vigadó-téri hajóállomáson, elsétálunk a Mariott Hotelhez, fel az egykori elnöki lakosztályba, ki a teraszra és egy közös Tavaszi Szél elénekléssel megidéznénk a Magic - Queen in Budapest film azon jelenetét, amikor Freddie és Brian gyakorolják a dalt ugyanitt.
Július 29-én pedig jöhet az Egy bohém rapszódiája a Margitszigeten, meg még ami belefér...
Lehetne emlékpólót is csinálni például...
Kíváncsi lennék a véleményekre.