Hátt??? igen! Mivel érintett vagyok gondoltam írok
))
Szóval az egész egy ver?fényes júliusi napon kezd?dött amikor bejelentkeztem el?ször csetre egyszer?en csak a nevem kezd?betüivel. Nos rövid uton kiderült, hogy van már egy VP nevü ember a társaságban szóval váltottam. Azért lettem Methos, mert IMÁDOM a Hegylakót. Els?sorban a filmnek köszönhetem hogy elkezdtem Queennel foglalkozni és vicces de mostmár nagyobb Queenes mint Hegylakós vagyok. Na de mindegy. Azért lettem Methos, mert a MacLeod meg Ramirez meg ezek a szokásos nevek már foglaltak voltak. Meg amúgy is Methos volt a kedvencem az ironikus, cinikus humora miatt. ( egyesek szerint én is ilyen vagyok) De lényeg a lényeg nem tudtam hogy van már egy Methos szóval nem szándékos garázdálkodásról kicseszésr?l merényletr?l vagy bármi ilyesmir?l van szó. Pusztán csak üldöz a balszerencse és megint nevet kell cserélnem. Szal mostantól Robin Hood néven futok és ITT teszek egy COPYRIGHT-ot. Többet nem cserélek nevet. Úgy is mondhatnám stipi stopi Robin Hood : )))
Bocs ha bekavartam.
UI.: Fájó a névváltás mert már nagyonmegszerettema Methost. Ha esetleg le akarsz mondani róla.... : ))))))