Szerző: starfleet Dátum: pén. dec. 01, 2006 6:17 pm
nos, senkinek nem akarom elvenni a kedvét a könyvt?l, de...
Nem ny?gözött le. Minden tiszteletem, de ha valakivel együtt élem a napjaimat 12 évig, akkor nem az a legfontosabb, hogy melyik városban, pontosan melyik szórakozóhelyeken voltunk, meg pontosan milyen márkájú parfümöket vettek...sok esetben többet ad, mint más könyv, de nekem összevissza. "Err?l is akarok mesélni, meg err?l is", de igazából az lesz bel?le, hogy számunkra ismeretlen nevek repkednek, hogy "ezzel itt futottunk össze, ezzel meg itt buliztunk, jó volt". Jim Hutton téma kényesen kerülve, de az utolsó pultos / kamionsof?r barátról oldalak. Most akkor kivel élt 5-6 évet? Queen vonatkozás (barátság) minimális (pedig jól kezd?dik...).
De amit legjobban hiányoltam: mit?l lett Phoebe Freddie Mercury barátja és bizalmasa? Azon túl, hogy a mindese volt, nekem ez homály. Hiányzik nekem az egész váz.
A képeket nem kommentálom.
Lehet túl nagyon voltak az elvárásaim, mondjuk nem tudtam h megjelent, véletlenül megláttam, megvettem, már a polcon van.
Borotvaélen jobb! (Más kategória, de Pink Floyd könyv pedig pfffff...nagyon állat.)