A Night At The Opera DVD-Audio

sid [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: sid Dátum: kedd jún. 17, 2003 5:00 am

csucs jo, erdemes meghallgatni!
sid

Franky [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Franky Dátum: kedd jún. 17, 2003 12:27 pm

És a The Game megvan valamelyikötöknek? Állítólag az jobb mint A Night At The Opera
Franky

Tamás [[ gallileo kukacka freemail.hu ]]

HozzászólásSzerző: Tamás Dátum: szer. jún. 18, 2003 7:09 pm

És nagy a min?ségi különbség a "sima" 5.1-es flvétel meg a DVD-Audio felvétel között?
Tamás

Dr Marharépa [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Dr Marharépa Dátum: szer. jún. 18, 2003 7:40 pm

Az Opera nekem "csak" DVD-A verzióban megy, ha van is rajta sima 5.1 Dolby Digital, az nekem - valszeg az automatika miatt - nem megy. Összehasonlítani így csak a többi, 5.1-es Dolby Digital vagy DTS zeneanyagommal tudom (amik mindegyike koncert) és bátran mondhatom: kurva nagy a min?ségi különbség a DVD-A javára. Olyan dinamikával rendelkezik, amihez képest még a DTS is lófasz.
Dr Marharépa

Dr Marharépa [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Dr Marharépa Dátum: szer. jún. 18, 2003 7:42 pm

Jobban belegondolva, a BoRhap rajta van 5.1 DTS verzióban a Greatest Videon Hitsen, és az, bár térhatású és leny?göz? meg minden, azért nem ugyanaz, mint a kristálytiszta-mellbevágó-?berfantasztikus DVD-A. A sztereó CD változattal való összehasonlításról meg inkább nem is írok semmit. :-)
Dr Marharépa

Mr Fahrenheit [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Mr Fahrenheit Dátum: szer. jún. 18, 2003 8:28 pm

A Game min?ségével semmi baj nincs, szerintem kevered az eredeti NATO-val, amit valóban újra kellett mixelni. Nincs európai tervezett dátum, viszont ez most nem régiókódos, tehát rendelhet?... ;-). A DTS-t is természetesen magasan veri, hiszen az is tömöritett formátum, noha a DD 5.1-nél jobb paraméterekkel. Azt azért tegyük hozzá hogy a DVD-Audió teljes élvezethez szükségeltetik a megfelel? min?ség? lejátszó/hangfal/kábel/er?sit? négyes, ami ugye alaphangon közelebb van az egy millához mint a százezerhez.
Mr Fahrenheit

Dr Marharépa [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Dr Marharépa Dátum: szer. jún. 18, 2003 11:51 pm

A Queenonlineon írták a minap, hogy "The second Queen DVDA, 'The Game', has now been confirmed for a UK/European release. Slight alterations to the artwork and a confirmed release date are currently being worked on." Matatnak a grafikán, ez nekem annyit tesz, hogy javítanak az anyagon és a grafika készítésére fogják az id?húzást. :-)
Dr Marharépa

Dr Marharépa [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Dr Marharépa Dátum: csüt. jún. 19, 2003 10:49 pm

Ez vicces :-) A Game DVDt már hallottad - milyen??
Dr Marharépa

Mr Fahrenheit [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Mr Fahrenheit Dátum: csüt. jún. 26, 2003 6:59 pm

nem hallottam, még csak ez a cd rip van meg... (DTS hiányában nem nagyon kapkodok...)
Mr Fahrenheit

Franky [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Franky Dátum: vas. aug. 17, 2003 2:30 pm

A www.queenpicturehall.com -on letölthet? a Coming Soon, I'm In Love With My Car, Play The game és a Rock It DVD válltozata mp3-ban.
Nagyon érdekes, hogy több mint 20 éves az anyag és milyen kiváló a min?ség!
Franky

Következő

Vissza: Queen és a Jövő