A Night At The Opera DVD-Audio

Tamás [[ gallileo kukacka freemail.hu ]]

HozzászólásSzerző: Tamás Dátum: csüt. márc. 03, 2005 11:27 am

szövegkörnyezetéb?l kiemelve félreérthet? amit írtam. egyszer?en technikai vélemény, hogy ha gyenge hangsugárzókat vásárolunk egy jó min?ség? er?sít?-lejátszó összeállításhoz, akkor nem fogjuk hallani azt a min?séget, mint amit elvárhatnánk. tapasztalatból írtam, sokan megveszik esetleg a jobb er?sít?t, de a hangszórókra már sajnálják a pénzt, ez így csak felesleges pénzkidobás, az a jó ha egy szinten van az egész rendszer.
és tekintetes bíróság kérem figyelembe venni, hogy els? hozzászólásom reggel 6 óra elött lett elkövetve.
Tamás

sea [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: sea Dátum: csüt. márc. 03, 2005 11:48 am

Megugrott a "t?"? :))
sea

chip [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: chip Dátum: csüt. márc. 03, 2005 11:51 am

jóvan Tamás te meg ismered a vérmérsékletem.. nem bántanálak én :))
chip

Tamás [[ gallileo kukacka freemail.hu ]]

HozzászólásSzerző: Tamás Dátum: csüt. márc. 03, 2005 11:55 am

jaj Chip, irulok-pirulok.
sajnos az ? az enter alatt van, és néha azt hiszem, hogy tudok vakon gépelni
Tamás

sid [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: sid Dátum: csüt. márc. 03, 2005 1:55 pm

na, en is vagyok.

igen, a DVD-Audio tenyleg durva elmeny. sajnos a hangcuccokert leperkalni a zsetont megnagyobb (ellentetes elojellel).

szavakkal nem lehet elmondani, hogy mi a kulonbseg.

ha valaki ilyesmit akar venni, nem art tudni, hogy nagyon sok keszulek van, amire ra van irva, hogy "DVD-Audio ready", de csak ketcsatornas dekodere van (pld. a Panasonic cuccai ilyenek szoktak lenni).

egy nagysagrenddel olcsobban meg lehet uszni, ha csak DTS-kepes keszuleket veszunk, de a hangfalakra ekkor is igaz, hogy minel jobb, annal jobb, de minel jobb, annal dragabb ;)

a Queen DVD-Audiok (eddig legalabbis) mindig tartalmaznak DTS savot is, de ha nem igy lenne, mindenfele csunya kaloz helyekrol le lehet rantani mindenfele DVD-A meg SACD lemezek DTS-be konvertalt valtozatat.
sid

Lacóka [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Lacóka Dátum: csüt. márc. 03, 2005 6:19 pm

Hát, akárki akármit mond, ha rámszakadna az szerencsejátékerté, veszek egy profi cuccot! Akkó má csak kiváncsiságból is...
Lacóka

Otyec [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Otyec Dátum: csüt. márc. 03, 2005 9:17 pm

Lentebb találtam egy tüt, nem a TeT?d?
Otyec

sid [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: sid Dátum: pén. márc. 04, 2005 7:59 am

OFFTOPIC: Otyec mester, ket honapja dobtam egy melt, oszt' semmi valasz. Elkeveredett a postan? :)

Amugy meg mindig nem volt idom vegignezni ;((((((
sid

Előző

Vissza: Queen és a Jövő