vissza a természetbe...

Leroy [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Leroy Dátum: hétf. szept. 30, 2002 1:23 pm

A téma eléggé szokatlan,és lehet,hogy nem újdonság senkinek,de néhány hónapja volt szerencsém az Animal Planet nevü nagysikerü csatornán egy érdekes "videóklipet" látni,amelyben hatalmas fehér cápák marcagolnak szét oroszlánfókákat ritmusra a One Vision zenéjére.számomra elég meglepö volt a dolog,ilyet is lehet manapság látni.
elgondolkodtató;legközelebb esetleg a Who Wants To Live Forever-re kéne készíteni egy filmet a tiszavirágokról :-)
Leroy

chip [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: chip Dátum: csüt. nov. 11, 2004 10:52 pm

"a Who Wants To Live Forever-re kéne készíteni egy filmet a tiszavirágokról :-)"

bocs, ezt muszáj volt
:DDDDDDDDDDDDd
chip

Lacóka [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Lacóka Dátum: csüt. nov. 11, 2004 11:10 pm

Nekem a dalválasztás érdekes, a One vision nem a LiveAid utáni összefogás-világbéke hangularban íródott?
Bár a múltkor hallottam, h vmi utazási iroda utakat szervez fókák írtására... Az emberi hülyeség határtalan...
Lacóka

queen21 [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: queen21 Dátum: pén. dec. 17, 2004 4:05 pm

Én is láttam egy hasonnló reklámot, csak az a National Geographic-on volt.
A kipusztulás szélén álló fókák tipegtek a jégen az "It's A Beautiful Day" dallamaira...
queen21

Lacóka [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Lacóka Dátum: szomb. dec. 18, 2004 3:29 pm

A MIH folytatódhatott volna, jönnek az emberek baltával, "written in the stars"... Hm, de civilizáció-ellenes vagyok ma!
Lacóka

Robin Hood [[ nincs ]]

HozzászólásSzerző: Robin Hood Dátum: szomb. dec. 18, 2004 4:16 pm

a One visionöst én is láttam, de éna BBC primeon. De már régóta megy. Vagy 3 éve.
Robin Hood

Vissza: Queen és a Jövő